2013. december 2., hétfő

Frissités telepítés

A Frissítés lehetőség megőrzi a Windows jelenlegi verziójából származó fájlokat, beállításokat és programokat. Ha tudni szeretné, hogy a Windows mely verziói frissíthetők a Windows 7 rendszerre, olvassa el a Frissítés a Windows 7-re – gyakori kérdések című témakört a Windows webhelyén.

Megjegyzések

  • Ha ujjlenyomat-olvasóval vagy más biometrikus eszközzel jelentkezik be a számítógépre, a frissítés előtt írja le a jelszót. Amikor a frissítés után első alkalommal használja a Windows 7 rendszert, a bejelentkezéshez meg kell adnia a felhasználónevet és a jelszót.
  • Egyes programok, például a Windows Mail és az Outlook Express a Windows 7 rendszerben már nem érhető el. Ha a Windows Mail vagy Outlook Express szoftvert használta levelezőprogramként, az üzeneteinek elolvasásához vagy az e-mailek küldéséhez és fogadásához telepítenie kell egy új levelezőprogramot a Windows 7 telepítése után. A használható programokról további információt A Windows Mail alkalmazást keresi? című témakörben talál a Windows webhelyén..

A Windows 7 telepítése a Frissítés lehetőség használatával

  1. Kapcsolja be a számítógépet úgy, hogy a Windows normál módban induljon el. (Frissítés esetén a Windows 7 telepítési adathordozó nem használható a számítógép elindítására.)
  2. Ha a Windows elindult, tegye a következők egyikét:
    • Ha a Windows 7 rendszert az internetről töltötte le, keresse meg a letöltött telepítőfájlt, és kattintson rá duplán.
    • Ha rendelkezik Windows 7 telepítőlemezzel, helyezze be a lemezt a számítógépbe. A telepítőnek automatikusan el kell indulnia. Ha nem indul el, kattintson a Start gombra , kattintson a Számítógép elemre, kattintson duplán a DVD-meghajtóra a Windows 7 telepítőlemez megnyitásához, majd kattintson duplán a setup.exe fájlra.
    • Ha a Windows 7 telepítőfájljait USB flash meghajtóra mentette, helyezze a meghajtót a számítógépbe. A telepítőnek automatikusan el kell indulnia. Ha nem indul el, kattintson a Start gombra , kattintson aSzámítógép elemre, kattintson duplán a meghajtóra, és kattintson duplán a setup.exe fájlra.
  3. Windows telepítése lapon kattintson a Telepítés gombra.
  4. Ajánlott a legújabb frissítéseket beszereznie A telepítés fontos frissítéseinek beszerzése lapról, hogy biztosítsa a sikeres telepítést, illetve a számítógép védelmét a biztonsági fenyegetésekkel szemben. A telepítési frissítések beszerzéséhez internetkapcsolatra van szükség.
  5. Kérjük, olvassa el a licenc feltételeit lapon, ha elfogadja a licenc feltételeit, jelölje be az Elfogadom a licencfeltételeket választógombot, és kattintson a Tovább gombra.
  6. Milyen típusú telepítést kíván végezni? lapon a Frissítés lehetőséget választva kezdje meg a frissítést. Megjelenhet egy kompatibilitási jelentés.