2013. december 5., csütörtök

Ingyenes téli és karácsonyi témacsomagok

A Microsoft a napokban új elemekkel bővítette a Windows operációs rendszere különböző kiadásaihoz szánt tématárát. Az ingyenesen letölthető új témák középpontjában stílszerűen a tél, a hó és a karácsony állnak - így segítségükkel a felhasználók hozzáigazíthatják számítógépes asztaluk megjelenését is a külvilág aktuális állapotához.

Az új csomagok közül a Snowy Night 13 darab, a hó világát a gyertyák és a karácsonyfa melegségével kontrasztba állító képet tartalmaz, míg társában, a Snowy Owls 7-ban darab olyan háttérkép található, amik középpontjában hóbaglyok van az őszi-téli környezetben.

A karácsonyi csomag legtöbb képe a gyertyák és fények melegségét állítja kontrasztba a hideg, havas tájjal

A harmadik csomagot, a Snow Panoramic-ot a Microsoft kifejezetten azon felhasználók számára állította össze, akik többmonitoros konfigurációban használják a Windows-t. A pakkban ugyanis olyan, kifejezetten széles képarányú téli tájéképek találhatóak, amelyek két vagy akár három, egymás mellé helyezett kijelzőre is kiterjednek, és azokon együtt alakítanak ki csodálatos látványt. Ugyanakkor ezen fotók legtöbbje is jól néz ki egymonitoros összeállításban is.
A témacsomagok csak Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 rendszerekre telepíthetőek.