2013. december 4., szerda

Windows 7 újratelepítés

A Windows 7 rendszert újratelepítheti a Vezérlőpult Speciális helyreállítási módok területének Helyreállítás eszközével. Ez a módszer újratelepíti a Windows 7 rendszert a számítógép gyártójától származó helyreállítási lemezképpel vagy a Windows 7 eredeti telepítőfájljaival. Újra kell telepítenie az összes hozzáadott programot, és az összes fájlt vissza kell állítania a biztonsági másolatokból. Erről a következő témakörben olvashat bővebben: Speciális helyreállítási módszer használata.
Ha a Windows 7 egyáltalán nem működik, a Windows rendszert újratelepítheti a Windows 7 eredeti telepítőlemezéről. Ehhez kövesse „Az Egyéni telepítési lehetőség használata, és a merevlemez formázása” című korábbi szakaszt a témakörben.

Megjegyzés

  • Ha lehet, készítsen biztonsági másolatot a fájlokról a Windows 7 újratelepítése előtt, még akkor is, ha a Windows 7 rendszert a merevlemez egyik partícióján telepíti újra, személyes fájljait pedig egy másik partíción tárolja. Ha például titkosított fájljai vannak, a Windows újratelepítése után nem biztos, hogy el tudja őket érni. Az egyéni telepítés lecseréli a Windows 7 jelenlegi verzióját és a személyes fájlokat.